17/05/2018


XI Simposium de la SEAUS

Els propers 17 i 18 de maig de 2018 se celebrarà a la ciutat de Lleida el XI Simposium de la SEAUS, una jornada de dos dies on innovarem pensant en la persona, tal com descriu el lema de la trobada.

Aquest simposium està especialment centrat en el pacient i el seu apoderament pel que fa al sistema sanitari, com no podria ser d'una altra manera en una societat com la SEAUS que té com a missió contribuir a la millora de la qualitat dels serveis sanitaris, basant-se en el respecte dels drets i deures dels ciutadans.

El congrés compta amb el suport de l'ICS i preveu l'assistència de més d'un centenar de professionals. Va dirigit a Directius, directors / Responsables dels Serveis d'Atenció a l'Usuari / Pacient, metges, infermers, treballadors socials, gestors, administratius, estudiants de Ciències de la Salut i Treball Social, i a tots aquells professionals implicats i motivats per l'Atenció al Usuari de la Sanitat.


Veure totes les trobades

Horari d'atenció

Horari d'atenció a la seu: dimarts de 17.00 a 19.00 hores. Durant el mes d'agost, l'AIFiCC romandrà tancada.

Per realitzar qualsevol altra consulta, feu clic aquíPrograma Beveu MenysFAECAPAGORAAUPAFoCAPCPICInfermera virtualJBIPersonesPKNOSalut i benestarSense fumVacunes