21/11/2018


Jornada sobre els rols infermers avançats

Des de la Càtedra aquest any han desenvolupat un projecte sobre la DENOMINACIÓ DELS NOUS ROLS INFERMERS als hospitals d'aguts de la xarxa pública de Catalunya.

Es farà una presentació dels resultats el dia 21 de novembre a les 11h a la Casa de Convalescència Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 171, 08041 Barcelona. (finalització prevista a les 14h)

A la vegada que presentaran els resultats del treball efectuat enguany sobre la denominació dels nous rols infermers, volem presentar el projecte IPA.CAT 19, que endegaran amb la col·laboració de la Unió Catalana d’Hospitals, el Consorci Sanitari i Social, la Associació Catalana d’Entitats de Salut, la Associació Catalana de Recursos Assistencials, la Associació Catalana Direccions Infermeres i Associació de Directores d’Escoles d’Infermeria de Catalunya.

Aforament limitat per a 120 persones.
Veure totes les trobades

Horari d'atenció

Horari d'atenció a la seu: dimarts de 17.00 a 19.00 hores. Durant el mes d'agost, l'AIFiCC romandrà tancada.

Per realitzar qualsevol altra consulta, feu clic aquíINFOVACALDIA - Siempre al día con el grupo vacunas de AIFiCCPrograma Beveu MenysFAECAPAGORAAUPAFoCAPInfermera virtualCPICJBIPersonesPKNOSalut i benestarSense fumVacunes