24/11/2017


Jornada "La gestió del compromís… I ara què?"

La Societat Catalana de Gestió Sanitària organitza el divendres 24 de novembre  a les 9 hores la Jornada anual La gestió importa amb el títol La gestió del compromís… I ara què? amb l’objectiu d’analitzar el compromís professional després de les mesures que s’han hagut de prendre a causa de la crisi econòmica. La jornada, que és gratuïta, compta amb el suport de la Unió Catalana d’Hospitals i del Consorci de Salut i Social de Catalunya, i tindrà lloc a la sala d’actes de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears (C/ Major de Can Caralleu, 1-7. Barcelona).

El compromís professional és un dels elements claus en l’èxit de les organitzacions, que cal gestionar adequadament, més encara en aquests moments. Durant la jornada, comptarem amb destacats experts i coneixedors de la gestió de les persones. Així mateix, tindrem l’oportunitat de conèixer d’a prop experiències de gestió en diversos àmbits laborals, entre els quals s’inclouen els hospitals de Sant Pau, Clínic, Parc Salut Mar, Fundació Altahia, Banc de Sang i Teixits i Sagessa, que pretenen treballar en el reforç del compromís professional, i analitzarem quins han estat els elements i conductors que les han conduit a l’èxit.
Consulta tota la informació de la jornada fent clic aquí


Veure totes les trobades

Horari d'atenció

Horari d'atenció a la seu: dimarts de 17.00 a 19.00 hores. Durant el mes d'agost, l'AIFiCC romandrà tancada.

Per realitzar qualsevol altra consulta, feu clic aquíPrograma Beveu MenysFAECAPAGORAAUPAFoCAPCPICInfermera virtualJBIPersonesPKNOSalut i benestarSense fumVacunes